Un estudi de la NIH / FDA confirma: XMRV Lligat a Síndrome de Fatiga Crònica (28-08-2010)

8/12/2013

L'estudi de FDA/NIH molt previst sobre síndrome de fatiga de XMRV i crònica (MI/CFS) és fora, i no solament confirma els descobriments originals que lliguen el retrovirus a un número gran de casos, identificava un amfitrió d'agents contagiosos en la mateixa família, anomenats virus relacionats de MLV.

Les notícies dels descobriments d'aquest estudi gotejaven d'hora aquesta jàssera, però llavors el paper es tenia per a publicació perquè un estudi similar des del CDC tenia resultats en conflicte. El CDC estudi es descobria un temps curt més tard. No trobava gens d'evidència de XMRV en MI/CFS o en controls sans, portant-ne molts a concloure que els seus mètodes de detecció eren insuficients.

Resultats d'Estudi

Els investigadors de FDA i NIH trobaven evidència de XMRV i uns altres virus relacionats de MLV a 32 fora 37 mostres de sang recollides els anys 1990 des de gent amb MI/CFS, quin es descobreix a un 86.5 per cent. Al grup de control, trobaven el retrovirus en 3 de 44 participants, o un 6.8 per cent. En mostres de sang fresques de 8 pacients de MI/CFS, trobaven XMRV en 7.

A l'original la recerca connectava XMRV amb MI/CFS, investigadors d'Institut Whittemore Peterson a qui es trobava només un tipus de virus. Aquest paper nou, tanmateix, diu que els investigadors identificaven un grup divers de virus relacionats.

Què Fa Mitjana Aritmètica Relacionada de MLV?

MLV mitjà "virus de leucèmia de murine", que és un dels 3 retrovirus humans identificats. El M en XMRV està dret per a la mateixa cosa, i el R està dret per "referit." Els virus relacionats de MLV pertanyen tots a la mateixa família de retrovirus. Aquest descobriment nou d'una població de virus diversa és més de coherent amb el que sabem de retrovirus -- que tendeixen a mutar freqüentment, la qual cosa els fa més durs d'eradicar.

Anant-se'N Endavant

Mentre la recerca es mou endavant, esperi veure molts fabricants de fàrmac analitzant els seus fàrmacs del VIH contra XMRV i uns altres virus relacionats de MLV. Els judicis de fàrmac que hem vist per ara han tingut resultats positius, la qual cosa són bones notícies. Tanmateix, aquests fàrmacs anti-retrovíric poden ser extremadament durs de tolerar, i la gent amb MI/CFS és sovint menys de capaç de tolerar fàrmacs que una altra gent.

No esperi que els doctors comencin a repartir aquests fàrmacs, tanmateix. Aquest estudi ajuda a demostrar que aquest virus és en molta gent malalta, però encara no sabem si és què els està fent malalts. És possible que sigui un virus inofensiu que aprofita un sistema immunitari ja debilitat per alguna cosa altra. El pròxim pas per a investigadors ha de determinar què, si n'hi ha, impacte que aquests virus tenen al cos humà.

Els científics també necessiten imaginar quina classe d'amenaça posen aquests virus al subministrament de sang. Per ara, uns quants països han prohibit a la gent amb MI/CFS des de sang que fa donació, i els EUA ho desaconsellen.

 

Comentarios

Lloc web creat el 02-05-2010
per
Eugènia Carbonell Gonell 
© 2014

Llicència de Creative Commons

La imatge i el contingut de La Llàntia de la Gènia estan subjectes a una llicència de Reconeixement-No Comercial-Sense Obres Derivades 3.0 Espanya de Creative Commons

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos