Qui sóc?

Doncs bé, per començar em dic Eugènia, tot i que a mi mateixa em dic Gènia. Tinc 34 anys fets el passat 2013, i en fa 4 que vaig saber de les meves malaltíes.

Explico la meva experiència com a malalta crònica i també hi deixo anar una mica la imaginació, al meu blog personal, que té el mateix nom que aquest lloc web, "La Llàntia de la Gènia".

També m'agrada cuinar, cuinar de manera senzilla però saborosa, cuino sempre, sempre que la salut m'ho permet, amb productes ecològics, i quan tinc una mica de temps penjo alguna recepta al meu Receptari.

A l'any 2012 vaig acabar i em vaig graduar en el curs de Diplomat en Criteri Homeopatic per l'Institut Homeopàtic de Catalunya, i aquest 2013 m'he graduat en el curs de Tècnic en Herbodietètica a l'escola d'e-learning Laia·Naturopatia, mica en mica intento compartir allò que vaig aprenent i que trobo de utilitat al meu web sobre salut i teràpies naturals, "El Racó Natural", sempre inentant enfocar la informació des de l'interès dels malalts ambientals, tot i que la informació és vàlida per a tothom.

Saber-me malalta ambiental m'ha fet fer un gir de 180º en la meva manera de pensar i ha canviat totalment les meves prioritats. Entre elles hi ha la necessitat d'informar a la societat sobre els tòxics que ens envolten, el de concienciar a la població sobre la importància que te la salut ambiental i el d'ajudar, com sigui possible, als malalts ambientals que ho necessitin. Per aquest motiu, entre unes quantes persones preocupades per aquests temes, hem muntant una molt jove ONG, Anti-Tòxics, de la qual atualment en sóc la presidenta.

I bé aquestes son unes petites pinzellades sobre mi i sobre què faig. 

Una abraçada a tots, Gènia.

 

Què és la Llàntia? 

Aquest lloc web va néixer un 2 de maig del 2010, quan, uns mesos després de saber de la meva malaltía, vaig tenir la necessitat de tenir, en un mateix lloc, tota aquella informació que havia anat trobant i que per a mi era útil i interessant, ja fossin documents, vídeos, artícles. 

En un primer moment el web no era públic, ni tenía pensat de fer-lo públic, però un dia, quan vaig veure que hi tenía bastanta informació que a mi m'havia estat molt útil, vaig pensar que podría fer servei a més persones i vaig decidir publicar-lo per a tothom. 

I així va néixer definitivament la Llàntia de la Gènia. 

Hi podreu trobar informació tant en català com en espanyol, doncs jo mateixa sóc bilingüe i el meu web també.

Espero que el contingut d'aquest web us sigui tant útil com me n'ha estat a mi. 

Intentaré posar-lo una mica al dia, doncs és cert que els ultims temps l'he tingut una mica abandonat… 

Benvinguts dins la Llàntia!!

Lloc web creat el 02-05-2010
per
Eugènia Carbonell Gonell 
© 2014

Llicència de Creative Commons

La imatge i el contingut de La Llàntia de la Gènia estan subjectes a una llicència de Reconeixement-No Comercial-Sense Obres Derivades 3.0 Espanya de Creative Commons

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos